8 Financieel advies voor ondernemers Een startup starten

Mijn petje af als je overweegt een startup te financieren, want het is niet eenvoudig. Hier zijn acht suggesties om u te helpen bij het vermijden van enkele van de grote financiële fouten die ondernemers maken bij het starten van een nieuwe onderneming.

1. Beheer van de cashflow is essentieel.

Hoewel startups om vele redenen mislukken, komt het opraken van geld het vaakst voor. Elke dollar moet worden gevolgd in termen van waar het vandaan komt en gaat.

Uw bedrijf zal in zeer moeilijke omstandigheden verkeren als u uw cashflow niet in de gaten houdt. Hoe geweldig je idee ook is, je loopt tegen een muur aan als je geld op is. Maak een budget en volg het.

2. Houd alle uitgaven bij.

U zult in alle richtingen kosten maken bij het starten van een nieuw bedrijf. Gebruik boekhoudsoftware om georganiseerd te blijven, aangezien het in eerste instantie niet erg kosteneffectief is om een ​​fulltime medewerker in te huren om de boeken te beheren.

Dit zal helpen bij het beheren van de cashflow en het elk jaar veel eenvoudiger maken wanneer het belastingseizoen eraan komt. Het zou helpen als u overweegt een professional in te huren naarmate uw bedrijf groeit en uw boekhoudkundige vereisten toenemen.

3. Beperk in het begin je vaste lasten tot een minimum.

Het geheim van succes in de vroege fasen van een startup is om uw kosten laag te houden. U hoeft niet drie keer per dag een volledig verzorgde lunch of een enorm, kostbaar kantoor in het centrum van uw stad te hebben.

Werk slank, zodat u de meeste van uw middelen kunt besteden aan uitbreiding, zodat u uiteindelijk elk voordeel kunt opnemen dat u wenst. Te veel ondernemers leggen de nadruk op de verkeerde dingen, zoals weelderige kantoren en extravagante voorzieningen, en vergeten dat geld verdienen hun prioriteit moet zijn.

4. Houd je optimisme, maar wees voorbereid op het ergste.

Voorbereiden op het worstcasescenario bij het starten van een bedrijf is verstandig, omdat je nooit weet wat er kan gebeuren. Blijf in uw huidige functie werken totdat uw bedrijf uw primaire bron van inkomsten kan vervangen.

Zet geld op voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik op een noodspaarrekening. Je kunt nooit te klaar zijn voor het worstcasescenario. Helaas komen ze vaak voor wanneer je ze het minst verwacht. Wanneer u als ondernemer geld gaat produceren, denk dan aan zaken als een Roth IRA en enkele investeringen, zelfs kleintjes. Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw pensioen. Overweeg mogelijkheden voor micro-investeringen of maandelijkse geldoverdrachten naar een online marktplaats zoals E*TRADE. Alles is te verkiezen boven niets. Hun prijzen kwamen op mij over als relatief bescheiden.

5. Elke minuut van je tijd is geld waard.

Tijd is geld, en dat ga ik duidelijk zeggen.

Je tijd is waardevoller dan geld, punt uit. Wanneer u uw planning en dagelijkse taken organiseert, onthoud dan dat u er elke dag maar een beperkt deel van ontvangt. U verspilt tijd (en geld) met elke seconde die u uitgeeft aan activiteiten die niets met uw bedrijf te maken hebben.

6. Benadruk het verkrijgen van klanten.

Zonder klanten kun je geen bedrijf runnen. Uw bedrijf kan beter slagen als u weet hoe u snel kunt schalen en klanten kunt aantrekken. Werk aan optimalisatie om uw kosten te verlagen wanneer u verschillende acquisitiekanalen heeft geïdentificeerd.

Focus op de kansen die de grootste financiële beloning bieden, want het is tijdrovend en geldverslindend om eerst elk potentieel acquisitiekanaal te onderzoeken. Je zult het je kunnen veroorloven om andere media te verkennen als je die met succes hebt geschaald.

7. Zorg ervoor dat u zelf betaalt.

Je moet voor jezelf zorgen als je eten op tafel wilt zetten met je werk van liefde en toewijding aan je bedrijf. Ook al hoef je in eerste instantie geen enorm inkomen te betalen, zorg ervoor dat je genoeg geld krijgt om te overleven.

Geef uzelf genoeg geld om comfortabel te leven terwijl u zich concentreert op de groei van uw bedrijf. U kunt een laserachtige focus op uw bedrijf houden wanneer u uw financiële stress vermindert. Ramen-noedels hebben een beperkte houdbaarheid en bieden wat opvulling en comfort voor jezelf.

8. Bepaal uw financiële doelstellingen.

U moet uw financiële doelen opsplitsen in haalbare en meetbare doelen in plaats van alleen maar te zeggen: “Ik wil een miljoenenbedrijf opbouwen.”

U kunt op schema blijven en de nodige aanpassingen maken voor continue groei door maandelijkse wekelijkse of zelfs dagelijkse omzetdoelen in te stellen. U kunt zelfs tussentijdse doelen stellen die u voortdurend kunt bereiken door mijlpalen in te stellen die u onderweg wilt bereiken. Uw vertrouwen om uw ondernemersreis voort te zetten, kan worden vergroot door kleine doelen te bereiken.