Beste investeringen

Dit is het moment om te investeren in je carrière en toekomst.
Een side-gig kan u helpen financiële doelen te bereiken.
Het nieuwe jaar kan je inspireren om grote veranderingen in je leven aan te brengen. Misschien wilt u meer bewegen en uw gezondheid verbeteren.

Of misschien wil je meer quality time met je kinderen doorbrengen.

Misschien denk je dat 2019 het jaar is om te beginnen met beleggen voor winst op de lange termijn.

U heeft misschien een flink bedrag op een hoogrentende spaarrekening staan, maar u weet dat dat niet genoeg is.

Investeren

Waar investeren? Deze vraag stoort nieuwe en ervaren beleggers. Ik wilde mijn mening delen over de grootste investeringen voor 2019 en daarna.

Beurs:

Als je de aandelenmarkt hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk geruchten gehoord over een correctie. De S&P 500 zal al zijn winsten van 2018 verliezen voor het einde van het jaar, en velen hebben het gevoel dat dit slechts het begin is van een lange spiraal.

Als u voor de lange termijn belegt en nog lang tot uw pensioen gaat, hoeft u zich misschien geen zorgen te maken. De 8 grootste 401 (k) fouten en hoe ze te vermijden auteur Mitchell Bloom stelt dat je een beleggingsfilosofie moet opbouwen, zodat je richtlijnen hebt wanneer emoties tussenkomen.

Emoties kunnen een goed investeringsplan in bull- of negatieve markten in de weg staan, stelt hij.

Veel beleggers gebruiken het gemiddelde van de dollarkosten om elke maand hetzelfde bedrag te investeren. Aangezien u altijd al koopt, kunt u dankzij het gemiddelde van de dollarkosten profiteren van dalende investeringsprijzen.

Als u zich niet op uw gemak voelt bij het kopen van aandelen, overweeg dan goedkope indexfondsen. Als je hulp nodig hebt, gebruik dan een robo-adviseur zoals Betterment.

Verbetering helpt u investeringsdoelen te stellen en een langetermijnplan op te stellen om deze te bereiken. U kunt tegen lagere kosten beleggen en krijgt advies op maat voor minder dan bij een traditionele financieel adviseur.

Ten slotte kan het investeren van meer geld op de aandelenmarkt u helpen belasting te besparen. Het verhogen van uw 401 (k) -bijdragen vermindert uw belastbaar inkomen en vergroot uw vermogen.

Investeren in een reguliere IRA kan uw belastbaar inkomen verlagen en u kunt contant geld na belastingen beleggen in een Roth IRA als u in aanmerking komt.

In 2019 kunt u $ 19.000 bijdragen aan een 401 (k) en $ 6.000 aan reguliere en Roth IRA’s.

Eigendom

Net als de aandelenmarkt geloven veel analisten dat de Amerikaanse vastgoedmarkt in een zeepbel zit. Onstuitbare prijsstijgingen houden aan. Dit loopt nooit goed af. Veel kopers van huurwoningen zijn echter niet bang. Zelfs als de huizenmarkt instort, moeten mensen leven, toch? Als u geen onroerend goed wilt bezitten, kunt u REIT’s kopen. Met REIT’s kunt u profiteren van de onroerendgoedmarkt zonder verhuurder te zijn.

Fundrise.com, RealtyMogul en Rich Uncles staan ​​beleggen in vastgoednota’s of aandelen toe. Fundrise heeft de afgelopen jaren rendementen behaald tussen 8,76% en 12,42% en blijft daarom populair.

Voorbehoud emptor! RealtyShares sloot de deuren in november 2018, wat een slecht voorteken is. Houd er rekening mee dat u uw Fundrise-account niet kunt laten uitbetalen als de markt stagneert. In een blogpost met de titel “Wat u van Fundrise kunt verwachten tijdens de volgende financiële crisis”, schetst de CEO van Fundrise, Ben Miller, dit sentiment.

Iedereen zal afwachten waar de vastgoedprijzen hun dieptepunt bereiken als gedwongen verkoop een tijdelijke daling veroorzaakt. Miller schrijft: “Fundrise zal ons terugkoopprogramma bijna waarschijnlijk stopzetten, en beleggers mogen geen liquiditeit verwachten.”

Als u bang bent dat u tijdens de volgende financiële crisis liquiditeit uit uw beleggingen nodig zult hebben, is de “illiquide vastgoedstrategie op lange termijn van het bedrijf waarschijnlijk niets voor u”.

Als u geld heeft om te investeren en bereid bent te wachten, kan de financiële catastrofe van iemand anders uw kans zijn. Fundrise heeft kapitaal bij de hand om vastgoed van hoge kwaliteit te kopen terwijl de prijzen laag zijn, zodat u in een betere positie bent wanneer de markt zich herstelt.

P2P-leningen

Peer-to-peer-leningen is een andere manier om dit jaar reservegeld te investeren. Met Lending Club en Prosper kun je geld lenen aan mensen zoals een bank en de rente innen. Rendementen kunnen 6% of hoger zijn, afhankelijk van hoe risicovol de leningen zijn.

Maak je geen zorgen over het lenen van geld aan een ghoster. Met Lending Club kunt u bijdragen in stappen van slechts $ 25. Dus je gokt niet op een vreemde.

Lending Club en Prosper zijn eenvoudig te gebruiken. De minimale investering van Prosper is $ 25, maar Lending Club vereist $ 1.000. De kernmarkten van elk platform zijn alleen beschikbaar in bepaalde staten. Beleggers in Alaska, New Mexico, North Carolina, Ohio en Pennsylvania kunnen het hoofdplatform van Lending Club niet gebruiken. Deze staten staan ​​uitsluitend FolioFN-investeringen toe.

Carrière

Ongeacht de economie in de komende jaren heb je één ding in eigen hand: jezelf. Investeren in je baan en toekomst in 2019 is misschien wel het mooiste moment ooit.

Benjamin Brandt, presentator van de pensioenpodcast Retirement Starts Today, zegt dat 2019 een geweldig jaar is om in je beroep te investeren om meer te verdienen tijdens je leven. Brandt raadt je aan je af te vragen of er kleine wijzigingen zijn die je kunt doen om jezelf meer gewaardeerd te maken.

U kunt dit jaar mogelijk meer carrièrespecifieke inhoud gebruiken. Alle informatie van de wereld staat op boeken, audioboeken, podcasts en YouTube, beweert hij. Volg een carrière co

nference, studieavond of online hoger onderwijs, of een certificering behalen.

Ik ben het met Brandt eens dat het behalen van mijn CFP een carrièreboost was. Het vergde tijd en werk, maar het hielp me het vertrouwen van klanten te winnen en meer geld te verdienen.

Eerste optreden

Door meer geld te verdienen, kan 2019 een recordjaar worden. Als je op je werk geen opslag kunt krijgen, moet je misschien haasten.

Een side-gig kan u helpen financiële doelen te bereiken. In je vrije tijd kun je veel bijbaantjes uitoefenen.

Als je kunt schrijven, probeer dan freelancen. U kunt geld verdienen met een blog, rijden voor Uber of Lyft, boodschappen bezorgen met Instacart of Shipt, of boodschappen doen met TaskRabbit.com.

Matthew Jackson van Solid Wealth Advisors pleit ervoor om een ​​hobby of passie om te zetten in een bijzaak.

Hij zegt: “Passie verkoopt.” U kunt uw passie omzetten in een bedrijf en een loyale aanhang opbouwen.

Vind een manier om van uw passie een bedrijf te maken dat u kan helpen meer geld te verdienen en rijkdom te laten groeien.

Gezondheid

We hebben maar één leven en één lichaam, dus begin nu voor jezelf te zorgen. Ik ben in de loop van de tijd gezonder geworden en neem mijn gezondheid nu serieus. Ik betaal veel om gezonde voorgekookte maaltijden te laten bezorgen, en ik ging naar een boksfaciliteit ondanks dat ik een thuisgymnastiek had.

Lichamelijke gezondheid is essentieel, maar geestelijk welzijn ook. Probeer meditatie of stilte als je angstig en ontevreden bent. Zoek nieuwe hobby’s of sport om je mentale toestand te verbeteren.

Wees gelukkig en gezond. Als je dat niet bent, kan 2019 het jaar zijn om te beginnen.

Schulden

Bezittingen en verplichtingen bepalen uw vermogen. Investeer wat je wilt, maar vergeet je schulden niet.

Als u een creditcardschuld met hoge rente heeft, moet u deze dit jaar of zo snel mogelijk afbetalen. Niet altijd gemakkelijk. Te veel mensen raken in de schulden omdat het gemakkelijker is om minimale betalingen te doen en zich later zorgen te maken over het saldo, zegt Ronn Yaish van Balanced Financial Life in New Jersey. De gemiddelde APR voor creditcards is ongeveer 17%, wat het probleem verergert. Zelfs met kleine saldo’s is dat veel interesse.

Schulden aflossen garandeert een rendement op uw geld, ongeacht de beurs. Als u een creditcard afbetaalt met een APR van 17%, heeft u 17% verdiend op uw investering. Hoe meer geld wordt bespaard, hoe meer rente wordt verdiend, zegt Anthony Montenegro van The Blackmont Group.

Schuldvermindering heeft nog andere voordelen. Montenegro zegt dat het aflossen van schulden het gebruik kan verlagen en de kredietwaardigheid kan verhogen. Een sterkere kredietscore kan u helpen de beste tarieven en voorwaarden voor woning- of autoleningen te krijgen, waardoor u geld bespaart.