De veiligste investeringen van 2022

Breng risico en beloning in evenwicht bij beleggen. Door de enorme problemen van de internationale economie zijn er veel spaarders die het risico verminderen.

Grote investeerders balanceren risico en beloning om winst te genereren. We kunnen niet beslissen hoeveel risico u bereid bent te nemen, daarom biedt deze gids beleggingsopties voor de lange termijn zonder, laag en gemiddeld risico.

Sommige alternatieven, zoals het verplaatsen van banken voor een bonus of het openen van een hoogrentende spaarrekening, zijn risicovrij. Andere keuzes vereisen mogelijk meer onderzoek of planning.

De 16 beste beleggingen met een laag risico en een hoog rendement

Ik pleit ervoor om klein te beginnen, omdat actie leidt tot sneller leren. “Robo-adviseurs” zijn de gemakkelijkste manier om in verschillende soorten activa te beleggen. Verbetering is goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Klik op uw staat op de kaart hieronder om te ontdekken wat er beschikbaar is.

Het kiezen van de juiste effectenmakelaar is cruciaal voor beginnende handelaren en investeerders.
Online effectenmakelaars helpen u uw geld effectief te beleggen.

Eigenschapsbreuken

Vastgoed is een activaklasse met een laag risico en een hoog rendement. Het is moeilijk om met weinig geld te beginnen.

Fundrise “gedemocratiseerde” investeringen in onroerend goed in de afgelopen jaren. Dit maakt vastgoed een potentieel beursalternatief.

Met Fundrise kunt u een gediversifieerde commerciële en meergezinsvastgoedportefeuille opbouwen met $ 500.

Langetermijninvesteringen met weinig risico
Dit zijn geen investeringen, maar ze kunnen u helpen meer geld te verdienen en uw financiën te maximaliseren.

Bonusbank

Als u extra geld heeft dat u niet snel nodig zult hebben, kunt u gratis geld verdienen bij een van de grootste banken van het land. De meeste banken bieden aanmeldingsbonussen ter waarde van honderden dollars. Bankbonussen kunnen worden gelokaliseerd en zijn afhankelijk van lokale banken en items. In ruil voor een bankbonus kan het zijn dat u de eerste paar maanden voor een bepaald aantal transacties een directe storting moet instellen of een bankpas moet gebruiken. Lees de kleine lettertjes om meer te weten te komen over kosten en hoe u ze kunt vermijden.

Deze hoepels kunnen je een paar honderd dollar opleveren. U verliest uw aanbetaling ook niet. U kunt de rekening sluiten zodra u de bonus heeft ontvangen en de bankvoorwaarden invullen als u deze niet wilt behouden.

Verhoog uw spaarquote

Een hoogrentende spaarrekening kan een risicovrije optie zijn om rente te verdienen. U verdient een klein bedrag aan rente door gewoon geld te storten.Deze techniek omvat geen ander werk dan het openen van een rekening en het storten van geld. De beste hoogrentende spaarrekeningen brengen geen kosten in rekening.

Online controle openen

Online betaalrekeningen bieden rente op deposito’s, zoals hoogrentende spaarrekeningen. Als u uw geld op de bank zet, kunt u net zo goed rente verdienen. Veel online betaalrekeningen hebben geen of lage openingskosten. Zoek een bank met een goede klantenservice, een gebruiksvriendelijke online interface en concurrerende rentetarieven bij het openen van een online betaalrekening die rente oplevert. Als u maximale flexibiliteit wilt, zoek dan naar een account zonder minima of stortingen. Als u vaak geld opneemt, wilt u lokale, gratis geldautomaten.

Creditcardbeloningen

Creditcards zijn niet slecht. Bij correct gebruik kan een creditcard cashback op uitgaven genereren. Cashback-creditcards belonen “punten” die kunnen worden ingewisseld voor contant geld.

Sommige van de beste kaarten bieden betere “beloningen” dan een cd of online spaarrekening.

Ik verdien momenteel:

5% korting op kabel, internet, mobiele telefoon, Amazon en Target
Dineren en reizen krijgen 3% terug
6% kruidenierswinkelkorting
2% gaskorting
Hoe het werkt:

Stel je voor dat je een Chase Sapphire Preferred®-kaart hebt gekregen om de aanmeldingsbonus te verdienen. Besteed $ 4.000 in 90 dagen om 60.000 punten te krijgen ter waarde van $ 750 aan reizen ($ 600 aan cadeaubonnen of cashback). Als je $ 4.000 hebt uitgegeven aan boodschappen, kinderopvang of nutsvoorzieningen en je kaart onmiddellijk hebt afbetaald, komt dit het dichtst in de buurt van ‘gratis geld’ dat je zult ontdekken.

Bekijk onze gids voor het terugbetalen van creditcards voor meer informatie over creditcardincentives.

Beleggingen met het laagste risico
Al met al zijn deze beleggingen risicoarm. U zult niet zoveel verdienen, maar uw geld moet veilig zijn en terugverdiend worden.

Bank-cd

Geen enkele investering is saaier dan een cd. Met een Certificate of Deposit (CD) stort u geld voor een bepaalde periode in ruil voor een gegarandeerd rendement, ongeacht de rentetarieven.Investeer in FDIC-verzekerde cd’s (tot $ 250k). Langere cd’s krijgen een hogere rente van de bank. CIT Bank’s 11-maanden No-Penalty CD van 1,10 procent biedt een snel rendement met een laag risico.

een mmf
Geldmarktrekeningen zijn beleggingsfondsen voor beleggers die het principe niet willen verliezen. Het fonds betaalt ook rente om het geld daar te houden de moeite waard. De NAV-doelstelling van het fonds is $1 per aandeel.

Deze fondsen zijn niet faalveilig, maar ze beschermen uw geld goed.Zelden gaat de NAV onder de $1. U kunt beleggen in een geldmarktfonds bij TD Ameritrade, Ally Invest en E*TRADE of bij hoogrentende spaarrekeningen. U verdient misschien niet veel geld, maar u zult niet veel hoofdsom verliezen of u zorgen maken over marktvolatiliteit.

Tegen inflatie beschermde staatsobligaties (TIPS)
De US Treasury biedt verschillende soorten obligaties aan.

TIPS is een belegging met een laag risico. Obligaties groeien op twee manieren. Ten eerste, het belang van de obligatie

st tarief is vast. Ten tweede, door de overheid gegarandeerde inflatiebescherming. De waarde van uw belegging stijgt met de inflatie omdat u TIPS heeft. TIPS heeft bijvoorbeeld een rente van 0,35 procent. Dat is lager dan de tarieven voor cd’s en online spaarrekeningen. Als de inflatie gedurende de looptijd van de obligatie met 2% per jaar stijgt, groeit uw beleggingswaarde mee en krijgt u een aanzienlijk hoger rendement. TIPS kan afzonderlijk worden gekocht of via een beleggingsfonds dat in TIPS belegt. Dit laatste vereenvoudigt het beleggingsbeheer, terwijl u met het eerste kunt kiezen voor individuele TIPS. Uw portefeuille inflatiebestendig maken? Koop TIPS van een makelaar zoals:

SSB’s
Amerikaanse spaarobligaties worden ondersteund door de federale overheid, zoals Treasury Inflation-Protected Securities. De kans op wanbetaling van deze schuld is klein, waardoor het een veilige investering is.

Series I en Series EE zijn Amerikaanse spaarobligaties.

Serie I-obligaties hebben een vast en een inflatiegebonden rendement. Ze zijn vergelijkbaar met TIPS omdat ze zich aanpassen aan inflatie. De vaste rente verandert nooit, maar het inflatierendement kan elke 6 maanden negatief zijn (waardoor uw totale rendement zou dalen, niet stijgen). Serie EE-obligaties hebben een vast rentetarief dat elke maand wordt toegevoegd (u hoeft dus niet opnieuw te investeren voor samengestelde rente).

De Schatkist garandeert dat EE-obligaties in waarde zullen verdubbelen als ze tot het einde van de looptijd worden aangehouden, ondanks de lage rente (dat wil zeggen 20 jaar).

Dat is een ROI van 3,5%. Als u vóór de vervaldatum verkoopt, verdient u de vermelde rentevoet van de obligatie minus de kosten voor vervroegde opname. Als u EE-obligaties gebruikt om voor school te betalen, kunt u mogelijk een deel of alle rente vrijstellen van belastingen.  Serie I- of EE-obligaties? TreasuryDirect.gov staat dit toe.

Lijfrenten

Sommige beleggers houden niet van lijfrentes omdat onethische financiële adviseurs ze te veel hebben gepromoot aan degenen die ze niet nodig hadden. Lijfrenten zijn niet angstaanjagend; ze kunnen beleggers helpen hun portefeuille in de loop van de tijd te stabiliseren.

Wees u bewust van de gevaren en raadpleeg een financieel adviseur voordat u een lijfrente koopt. Lijfrenten zijn complexe contracten met veel voordelen. Bestudeer uw lijfrente goed voordat u tekent. Het kopen van een lijfrente is als handelen bij een verzekeringsmaatschappij. U betaalt een afkoopsom.

In ruil daarvoor beloven ze een retourtarief. Soms is het rendement vast (met een vaste annuïteit), soms is het variabel (met een variabele annuïteit), en soms is het gebaseerd op de aandelenmarkt en biedt het u bescherming aan de onderkant (met een op aandelen geïndexeerde lijfrente).

Gegarandeerd rendement vermindert het risico. Uw lijfrente wordt gedekt door de verzekeraar, niet door de overheid (en misschien een ander bedrijf dat het lijfrentebedrijf verder verzekert). In deze ingewikkelde items is uw geld meestal veilig.

Verzekering contante waarde

Levensverzekeringen met contante waarde zijn omstreden. Dit levensverzekeringsproduct keert een overlijdensuitkering uit aan uw begunstigden (zoals een termijnpolis) en laat u een deel van uw betalingen beleggen.

Levensverzekeringen met contante waarde omvatten hele en universele levensverzekeringen. Een overlijdensrisicoverzekering is goedkoop, maar dekt alleen de dood.De contante waarde kan je hele leven worden geleend en wordt niet belast. Levensverzekeringen met contante waarde zijn niet voor iedereen, maar het is een slimme methode om vermogen belastingvrij over te dragen aan erfgenamen.

Levensverzekeraars die wij aanbevelen.

Beleggingen met gemiddeld risico
Al deze alternatieven hebben een gemiddeld risicoprofiel en zijn variaties op aandelen/obligaties. Raadpleeg bij het overwegen van deze keuzes een financieel adviseur.

Crowdfunding van onroerend goed
Crowdfunding van onroerend goed kan de oplossing zijn als u in onroerend goed wilt investeren, maar geen verhuurder wilt zijn of in een duur gebied wilt wonen.

De banenwet 2012 stelt vastgoedinvesteerders en -ontwikkelaars in staat om hun projecten te crowdfunden.

Een ontwikkelaar wil 200 appartementen bouwen in Las Vegas. Zijn netwerk van particuliere investeerders was in het verleden zijn enige bron van financiering. Hij kan zijn idee op een crowdfundingplatform voor onroerend goed plaatsen en iedereen kan investeren.

Fundrise werkt als Lending Club, maar belegt alleen in onroerend goed. Door projecten zorgvuldig te screenen, verkleinen ze risico’s en verhogen ze het rendement.

Dividendbetalende aandelen/ETF’s
Als u zich richt op dividendbetalende aandelen of beleggingsfondsen, kunt u uw aandelenrendement verhogen.

Als twee aandelen in de loop van de tijd hetzelfde presteren, maar de ene biedt geen dividend en de andere keert 3% per jaar uit, kies dan voor het laatste.

Bij beleggingsfondsen met dividendaandelen kiest de fondsaanbieder dividendbetalende aandelen voor u.

obligaties
Bedrijfsobligaties worden niet door de overheid ondersteund zoals staatsobligaties. Bedrijfsobligaties zijn schuldbewijzen tussen een bedrijf en investeerders, gegarandeerd door het vermogen van het bedrijf om het geld terug te betalen met toekomstige winsten of om zijn activa als onderpand te gebruiken.

Bedrijfsobligaties hebben een hoger rendement dan andere vormen van obligaties, ongeacht de reputatie van het bedrijf, omdat ze risico’s met zich meebrengen. Overweeg obligatiefondsen voor echte bedrijfsinvesteringen met een laag risico.

ETF’s en beleggingsfondsen die in obligaties beleggen, helpen uw portefeuille te diversifiëren.

Robo-adviseurs staan ​​beleggingen in obligatiefondsen toe. Deze kunnen geschikt zijn als u uw portefeuille wilt uitbreiden, maar niet constant contant geld wilt balanceren en opnieuw wilt toewijzen.

Gemeenten

Staats- of gemeentelijke overheden gebruiken geen creditcards om oraal geld. In plaats daarvan worden gemeentelijke obligaties uitgegeven. Gemeentelijke obligaties zijn vrijgesteld van federale inkomstenbelasting, waardoor ze een verstandige investering zijn voor belastingbewuste beleggers. De meeste staten en plaatsen stellen inkomstenbelasting vrij op deze obligaties, maar neem contact op met uw accountant.

Gemeentelijke obligaties zijn veilig omdat… U inkomstenbelasting vermijdt (wat een groter rendement betekent dan een even gevaarlijke belastbare investering), en het risico van wanbetaling van de lener laag is. In de afgelopen jaren zijn er enkele grote gemeentelijke faillissementen geweest. Gemeentelijke obligaties zijn veilig omdat overheden altijd belastingen kunnen heffen of nieuwe schulden mogen uitgeven om oude schulden af ​​te betalen.

U kunt gemeentelijke obligaties kopen via makelaars zoals:

Priviteiten

Preferente aandelen vullen dividendaandelen aan. Preferente aandelen hebben zowel een eigen (aandelen) als een schulddeel (obligatie). Preferente aandelen staan ​​tussen obligatiebetalingen en gewone stockdividenden (die als laatste komen).

Preferente aandelen worden niet zo actief verhandeld als gewone aandelen, maar ze zijn riskanter. Het is een andere optie om dividenden te innen van bedrijfsaandelen.

Vind preferente aandelen op:

Overzicht

Als u bijna met pensioen gaat, moet u het risico beperken. U wilt nu geen geld gaan verliezen; u heeft nog vele jaren pensioen voor de boeg.

De beste beleggingen met een laag risico kunnen daarbij helpen. U kunt uw nestei helpen de inflatie op peil te houden door nominale rente te verdienen met een laag risico. Lees de kleine lettertjes en leer jezelf. Als u vragen heeft over een product of dienst, raadpleeg dan een financieel adviseur.